Putno i zdravstveno osiguranje

Poštovani,

Zanima me da li može naknadno da se kupi zdravstveno osiguranje, ako je osoba usla npr. juče u Nemačku i namerava da turustički ostane nedelju ili mesec dana, a zaboravila je u Srbiji pravovremeno da kupi osiguranje?

ODGOVOR

Putno i zdravstveno osiguranje možete kupiti iz inostranstva Visa ili Master kreditnom karticom ukoliko je putnik srpski državljanin. 

Online kupovinu osiguranja možete izvršiti na linku Putno i zdravstveno osiguranje

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA