Niš Berlin Avionom

Ja bih na svaka tri meseca išao na putovanje avionom Niš Berlin. Pitanje: kada je polazak iz Niša za Berlin? Kojim danima? Koliko košta povratana avio karta? Koliko puta se leti iz Niša i obrnuto?

Unapred hvala na odgovoru,

Pozdrav!

ODGOVOR

Low cost avio-kompanija Ryanair od 4. septembra uvodi liniju sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki". Avioni ove kompanije leteće iz Niša do Berlina i nazad svakog četvrtka i nedelje. 

Za putovanje avionom Niš Berlin početna cena avio karte u jednom smeru je od 24,99 eura.

U tabeli ispod se možete informisati o terminima leta na relaciji Niš Berlin i Berlin Niš.

  Polazak Dolazak
Iz Niša za Berlin (četvrtak) 09:55h 12:00h
Iz Niša za Berlin (nedelja) 15:35h 17:40h
Iz Berlina za Niš (četvrtak) 07:25h 09:30h
Iz Berlina za Niš (nedelja) 13:05h 15:10h
     

Na linku Doplata za predati prtljag i promenu pogledajte cene predatog i specijalnog prtljaga, iznos taksi koje plaća putnik za bebu, specijalno sedište i ostale pogodnosi koje pruža avio kompanija Ryanair.

Online kupovinu možete izvršiti na linku Niš Berlin

Plaćanje RyanAir avio karata

Jedina mogućnost plaćanja RyanAir avio karata je Visa ili Master kreditnom ili deviznom karticom na sajtu. Na zadnjem koraku, pre samog završetka rezervacije, biće polja u koja je potrebno da uneste broj kartice, do kada važi i CVV broj (trocifreni sa poleđine).

Ukoliko želite da kupite avio karte preko firme imate dodatnu pogodnost da platite preko računa odnosno nalogom za prenos. U tom slučaju je potrebno da nam pošaljete upit na mail info@aerogaga.com koji treba da sadrži: tačne datume polaska i povratka, destinaciju gde putujete, kao i odakle polećete, imena i prezimena putnika (identično kako piše u pasošu), kontakt mobilni telefon, kao i podatke firme da bi mogli da vam pošaljemo predračun.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA