Putovanje u Bilefeld, Nemačka

Koliko košta let od Aleksandar Veliki - Skopje do Bilefeld - Germany u jednom pravcu? Trgnuvanje na 10 ili 11 Mart 2012.

ODGOVOR

Putovanje u Bilefeld

Ne postoji let na relaciji Skoplje - Bilefeld, Nemačka ni 10. marta ni 11. marta 2012. Zato vam preporučujem let do Dizeldorfa, koji se nalazi na oko 180 km udaljenosti od Bielefelda.

Cena karte Skoplje Dizeldorf za putovanje 10.03.2012. iznosi 21.222 dinara sa svim uračunatim taksama. Ovaj let obavlja avio kompanija Jat Airways, preko Beograda.

Polazak iz Skoplja, sa aerodroma Aleksandar Veliki je 10.03.2012. u 6h, a u Beograd slećete u 7.05h, gde se zadržavate 40 minuta i u Dizeldorf stižete u 10.05h.

Da pogledate ovu ponudu kliknite na link Let za Dizeldorf. Ako vam predloženi let odgovara, na istom linku možete da rezervišete kartu.

Avionsku kartu možete rezervisati i preko sledećih brojeva telefona, radnim danima od 9h do 20h:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 - za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije i razgovor je besplatan

Cene karata za druge datume putovanja proverite na linku Jeftine avionske karte za Nemačku.

Plaćanje avionske karte

Nakon obavljene rezervacije, avionsku kartu možete platiti na jedan od sledećih načina:

Napomena: Ako uplatu želite da obavite iz inostranstva, ili iz Srbije vikendom i praznicima, jedina raspoloživa opcija je plaćanje preko Visa ili Master kartice.

Hotelski smeštaj u Nemačkoj

Ako vam je tokom boravka u Nemačkoj potreban i hotelski smeštaj, kliknite na link Online Hoteli i pogledajte ponudu i cene hotela. Izaberite zemlju i grad, datume dolaska i odlaska, kao i tip sobe koji vam treba i dobićete ponudu raspoloživih hotela sa ukupnom cenom sa svim uračunatim taksama za navedeni broj dana.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA