Putovanje u Nemačku, avio karte, hoteli

Dobar dan,
Želeo bih da u periodu od 10.07 do 20.07 ove godine, u trajanju od 7dana posetimo Berlin i Hamburg, nije važan redosled letova, bitno je da letimo do jedne destinacije, a da se vratimo sa druge. Potrebne su nam četiri karte.

ODGOVOR

Putovanje u Nemačku

Najpovoljnija cena avio karte koju sam vam pronašla je za putovanje iz Beograda do Hamburga 12.07.2012. i povratak iz Berlina 19.07.2012. Let obavlja avio kompanija Lufthansa, sa međusletanjima u Frankfurtu i u odlasku i u povratku, a ukupna cena koju biste trebali da platite za 4 povratne karte, sa svim uračunatim taksama iznosi 80.156 dinara (20.039 dinara po osobi.

Poletanje iz Beograda je 12.07.2012. u 14:05h, a sletanje u Hamburg je u 21:45h.
Povratak je iz Berlina 19.07.2012. u 16h, a u Beograd stižete u 23:15h.

Da pogledate ovu ponudu, kao i red letenja i cene preko drugih avio kompanija kliknite na link Letovi za Nemačku. Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, preko istog linka možete odmah i da rezervišete aviokarte.

Karte možete rezervisati i putem telefona, svakog radnog dana u periodu od 9h do 20h:

  • 0800-085-085 - za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije i razgovor je besplatan
  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona

Uniqa putno osiguranje

Za vaše putovanje u Nemačku preporučujem vam da kupite online i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Plaćanje avio karata i putnog osiguranja

Nakon obavljene rezervacije, avionske karte i putno osiguranje možete platiti na jedan od sledećih načina:

Ako uplatu želite da obavite iz inostranstva, ili iz Srbije vikendom i praznicima, jedina raspoloživa opcija je online plaćanje Visa ili Master karticom.

Hoteli u Nemačkoj

Ako vam je tokom boravka u Belinu i Hamburgu potreban i hotelski smeštaj, kliknite na link Hoteli u Nemačkoj - online booking i dobićete sve raspoložive hotele sa cenama za planirani period boravka.

Kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA