Rezervacije avionskih karata

Da li je rezervisana karta na ime Ivanovic Suzana za Dortmund za 08.05.2012. Imam neku sifru ACSWDE, povratna za 17.05.2012. I ako jeste, kada može da se podigne, gde i kako?
Hvala

ODGOVOR

Rezervacije avionskih karata

Kroz Aerogaga online rezervacioni sistem za prodaju avio karata ne postoji rezervacija avionske karte za Dortmund na ime Ivanovic Suzana. Potrebno je da se obratite agenciji preko koje ste rezervisali kartu i proverite na koji način da preuzmete kartu.

Ponudu letova i cene karata za Nemačku proverite na linku Jeftine avio karte. Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete odmah i rezervisati kartu, a instrukcije kako da obavite online rezervaciju pročitajte na linku Kako da kupim?

Avio kartu možete rezervisati radnim danima u periodu od 09h do 20h i putem telefona, pozivom broja 0800-085085 sa teritorije Srbije, odnosno na +381-62280029 sa mobilnog telefona ili iz inostranstva.

Načini plaćanja

Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina:

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u Nemačku poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Online rezervacija hotela

Na linku Rezervacija hotela možete proveriti ponudu i cene hotelskog smeštaja za planirani boravak u Nemačkoj.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete vaše lične podatke, kao gosta hotela i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA