Sarajevo Minhen avio karte

Zanima me cijena avio karte sa vašom kompanijom od Sarajeva do Minhena i nazad
Polazak 1. augusta, povratak 15. augusta.
Hvala

ODGOVOR

Cena povratne avio karte na relaciji Sarajevo Minhen za poletanje 01.08.2012. a povratak 15.08.2012. iznosi 33.378 dinara
To je Croatia Airlines čet preko Zagreba u oba smera. U cenu su uračunate sve takse i nemate dodatne troškove.
Da pogledate red letenja, cene preko drugih avio kompanija za ovaj priod ili online rezervišete kartu za ovaj let kliknite na Sarajevo Minhen

Red letenja i cene za bilo koji drugi datum putovanja proverite na Jeftine avio karte za Nemačku

Ukoliko uplatu želite da obavite iz inostranstva (van granica Srbije), ili iz Srbije vikendom i praznicima, jedina raspoloživa opcija je online plaćanje Visa ili Master karticom.
Za ostale raspoložive varijante kliknite ovde

Hoteli u Minhenu

Ako vam je potreban i hotelski smeštaj tokom boravka u Minhenu, kliknite na link Minhen - online hoteli i proverite ponudu i cene.

Imate veliki izbor hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA