Trajanje leta Frankfurt Beograd

Koliko traje let iz Frankfurta za Beograd?

ODGOVOR

Trajanje leta Frankfurt Beograd

Dužina trajanja leta Frankfurt Beograd zavisi od toga koja avio kompanija obavlja let, kao i preko kojih gradova se leti.
Za direktan let koji obavlja avio prevoznik Jat Airways, putovanje traje 1 sat i 50 minuta.

Promotivne avionske karte za Frankfurt

U toku je promotivna akcija avio kompanije JAT i povratnu avionsku kartu Beograd Frankfurt možete kupiti po ceni od samo 135EUR, sa svim uračunatim taksama.

Ponudu letova i cene karata za bilo koji datum putovanja pogledajte na linku Jeftine aviokarte.

Detaljno uputstvo kako da obavite rezervaciju karte pročitajte na linku Online kupovina.

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Plaćanje avionskih karata

Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Hoteli - online booking

Za putovanje do bilo koje destinacije možete unapred da rezervišete i hotelski smeštaj. Kliknite na link Online rezervacija hotela i pogledajte ponudu i cene za izabrani period putovanja.

Imate na raspolaganju veliki izbor hotela, pa kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i lične podatke osoba koje će biti gosti hotela. Važno je da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ako naknadno budete imali potrebu za bilo kakvom izmenom u vezi smeštaja, obratite se direktno hotelu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA