Red letenja Beograd Ohrid , avio kompanija Air Serbia

Povratni let Beograd Ohrid, kojim danom, vreme polaska i cena karte? Gde se preuzima karta?

ODGOVOR

Povratni letovi iz Beograda do Ohrida se obavljaju ponedeljkom, sredom i petkom.

avio-karte-beograd-ohrid

Iz Beograda polazak je predviđen u 00:20h, dok je let iz Ohrida do Beograda predviđen u 04:10h.

Let je direktan i traje 1h i 30m, kompanijom Air Serbia.

Pošto je AeroGaga online prodaja, nakon završene rezervacije na sajtu AeroGaga, uplaćujete novac karticom ili uplatom u banci. Kada se transakcija obavi, dobijate kartu na e-mail adresu koju štampate i koja je validna za putovanje.

Možete odmah sada rezervisati svoj let do Ohrida klikom na dugme desno. Shodno datumu cena se formira, a povratnu kartu Beograd Ohrid možete kupiti od 109 evra.

Svakako možete poslati mail na adresu info@aerogaga.com sa konkretnim zahtevima za putovanje (datum polaska i povratka, broj putnika, klasa...)

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Plaćanje avio karata iz Srbije

Plaćanje avio karata iz Srbije možete izvršiti na 3 načina:

  • Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam pošaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili sliku na Viber/Whatsapp-a na broj +381692800290.
  • Visa, American Express ili Master kreditnom ili deviznom karticom. Jako je važno da kupovinu obavljate preko svog naloga na sajtu da bi na zadnjem koraku imali mogućnost odabira plaćanja karticom. Ukoliko nemate nalog, molim vas registrujte sve ovde
  • Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Kompletno uputstvo možete pogledati na linku Kako da kupim

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA