Air France Beograd Pariz dete

Molim Vas za odgovor. Dete od 16 godina ide za Paris vreme odlaska je 4.07. (petak), povratak bi bio 24.07. (četvrtak). Pošto znamo termine voleo bih da kartu kupim odmah, da li ima nekog popusta za kupovinu unapred, koliko bi najpovoljnije bila cena karte sa svim taksama i prtljagom?
Hvala unapred na odgovoru.
Aleksandar

ODGOVOR

Što ranije kupite kartu to je cena niža. Kako se bliži datum putovanja i popunjava se avion tako i cena raste. Kako već znate termine putovanja najbolje je da što pre kupite avio kartu jer je cena niža. Za navedene datume, sa svim uračunatim taksama i prtljagom cena iznosi 27.111 dinara. U pitanju je direktan let kompanije Air France koji možete rezervisati na linku Beograd Pariz. Neophodno je da dete ima ovlašćenje oba roditelja da može samo da putuje.

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na 0800-085-085 ili 062-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Vikendom i za vreme praznika call centar ne radi i komunikacija se obavlja isključivo preko maila info@aerogaga.com. Možete da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp - broj je +381-69-280-029-0

Ukoliko plaćanje avio karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom.
možete online rezervisati i smeštaj po najboljim cenama. U toku je promocija portala booking.com na našem sajtu i ponuda je još bolja.

Nudimo mogućnost i prevoza od/do aerodroma ukoliko dolazite sa juga Srbije. Za više detalja kliknite na Transfer od/do Aerodroma

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA