Air Serbia Beograd Pariz cena avio karte

Poštovani,
Treba da rezervišem kartu za Pariz iz Beograda, tako da polazak bude 3. avgusta, a povratak 10.8. u 13 časova.
Kada idem na pretragu, ne izađe mi takva ponuda. Letela bih AIR SERBIA-om.
Da li cena karte zavisi od vremena rezervacije?
Unapred hvala! Marija Perišić!

ODGOVOR

Cena avio karte za poletanje 03.08. a povratak 10.08. iznosi 19.828 dinara. Imate dva poletanja iz Beograda je u 09:20h i 13:55h, a povratak iz Pariza je u 17:25h.  Nažalost u ponudi nemamo let u 13h koji se vraća iz Pariza.

Da rezervišete kartu za ovaj direktan let Air Serbia kliknite na Beograd Pariz

Na linku Jeftine avio karte proverite cene karata i za druge datume i destinacije. Detaljno uputstvo kako da rezervišete avio karte pročitajte na linku Online rezervacije

Karte možete rezervisati i putem call centra, gde je broj za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona 062/280029. Za pozive iz Srbije sa fiksnog telefona broj je 0800/085085 i poziv je potpuno besplatan.  Radno vreme call centra svakog radnog dana od 09h do 20h, a vikendom i za vreme praznika ne radi.

 

Za vaše putovanje u Francusku preporučujem vam da kupite i putno zdravstveno osiguranje. Možete ga naručiti preko interneta, a potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svojim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara.

 Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

 Nakon obavljene rezervacije, avionsku kartu i putno osiguranje možete platiti na jedan od sledećih načina:

 Napomena: Ako uplatu želite da obavite iz inostranstva, ili iz Srbije vikendom i praznicima, jedina raspoloživa opcija je plaćanje preko Visa ili Master kartice i morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga vršite rezervaciju.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA