Austrian Airlines Beograd Pariz

Poštovani,
interesuje me najjeftinija karta u februaru za Pariz dve osobe? Povratak nakon 7 dana

ODGOVOR

Najjeftinija cena povratne avio karte na relaciji Beograd Pariz po osobi sa svim uračunatim taksama iznosi 195 evra i odnosi se na Austrian Airlines let preko Beča. Poletnje je 06. februara, a povratak 13. februara. Ukupna cena za dve osobe je 44.622 dinara, a karte možete rezervisati na linku Beograd Pariz

Avionske karte možete rezervisati i telefonom, radnim danima u periodu od 09h do 20h, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - iz inostranstva ili sa mobilnog
  • 0800-085-085 - iz Srbije (poziv je besplatan)

Vikendom Call centar ne radi.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije za više informacija kliknite ovde.
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online. Samo registrovanim članovima se omogućava da online plate avio karte.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve letove do Pariza. Više o tome pročitajte na linku Garancija.

Jeftini smeštaj za planiran boravak u Parizu rezervišite online na linku Rezervacija hotela. U toku je naša akcija sa portalom booking.com i na napred navedenom linku možete rezervisati smeštaj po veoma povoljnim cenama.

Putno osiguranje nije obavezno, ali je poželjno da ga imate tokom boravka u Francuskoj, pa isto možete rezervisati ovde.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter (čeka vas puno iznenađenja)

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA