Avio karta za let Zagreb Pariz

Koliko kosta karta za let u Pariz za dvoje iz Zagreba (Hrvatska)?
Hvala unapred!

ODGOVOR

Avio karta za let Zagreb Pariz

Kako cene svih avio karata zavise od datuma leta a vi niste naveli period putovanja predložila bih vam da na linku Avionske karte do Pariza popunite tražene podatke i proverite koje su cene.

U polje Polazak iz unesite ZAG(za Zagreb), u polje Sletanje u unesite PAR (za Pariz), izaberite datume putovanja i dobićete sve raspoložive letove sa detaljima o letu i cenama.

Kada pronađete let koji vam odgovara, odmah ga rezervišite online.
Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokarte pročitajte na linku Online kupovina.
Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085085 ili na +381-62-280029.

Plaćanje avio karata i putnog osiguranja

Rezervisanu avio kartu i putno osiguranje možete platiti na jedan od sledećih načina, u zavisnosti od toga odakle i kada vršite uplatu:

Radnim danima iz Srbije:

Iz inostranstva, kao i vikendom i praznicima iz Srbije plaćanje je moguće samo online Master ili Visa karticom

Online rezervacija hotela

Za putovanje u Pariz možete odmah rezervisati i hotelski smeštaj u mestu gde planirate da odsednete, a ponudu pogledajte na linku Hoteli Pariz - online rezervacije.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA