Avio karte Beograd Pariz, hoteli

Molim vas,
Zanima me po kojoj (promotivnoj, najpovoljnijoj) ceni se može rezervisati povratna karta na relaciji Beograd Pariz? Polazak bi bio 05.05.2012., a povratak 03.06.2012. godine.
Hvala!

ODGOVOR

Avio karte Beograd Pariz

Za putovanje do Pariza trenutno najjeftinija povratna avio karta za polazak 05.05.2012. i povratak 03.06.2012. iznosi 19.859 dinara sa svim uračunatim taksama.

Let obavlja avio kompanija Alitalia, preko Rima.
Polazak iz Beograda je 5.5.2012. u 16.10h, i nakon međusletanja u Rimu, u Pariz stižete u 23.25h.
Povratak iz Pariza je 3.6.2012. u 9.45h, a posle međusletanja na aerodrom u Rimu, u Beogradu ste u 17.40h.

Za ovaj termin putovanja postoji i direktan let aviokompanije Jat Airways, a najpovoljnija cena karte je 23.126 dinara sa svim taksama.

Da pogledate obe ponude, kao i sve ostale preko drugih avio prevoznika, a za isti termin putovanja, kliknite na link Let Beograd Pariz. Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete da rezervišete kartu.

Za savet pri rezervaciji pozovite nas telefonom, radnim danima u periodu od 9h do 20h:

  • 0800-085-085 - za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije i razgovor je besplatan
  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona

Cene karata za druge datume putovanja proverite na linku Jeftine avionske karte do Pariza.

Putno osiguranje - online naručivanje polise

Za putovanje u Pariz preporučujem vam da kupite i putno zdravstveno osiguranje. Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svojim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara.

Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Plaćanje avio karata i putnog osiguranja

Nakon obavljene rezervacije, plaćanje avio karata i putnog osiguranja je moguće obaviti na jedan od sledećih načina:

Hotelski smeštaj u Parizu

Za vaš boravak u Parizu možete odmah rezervisati i hotelski smeštaj. Kliknite na link Hoteli u Parizu i dobićete sve raspoložive hotele sa cenama za boravak u periodu od 5.5.2012. do 3.6.2012.

Kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete vaše lične podatke, kao gosta hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

Cene boravka u hotelima u Parizu za druge termine proverite na linku Online hotelski smeštaj.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA