Avio karte za Pariz, cene niske

Tražim najpovoljniju direktnu povratnu kartu iz Beograda za Pariz u periodu 27.11.11. do 10.12.11.
Unapred zahvalan!

ODGOVOR

Avio karte za Pariz, cene

Direktan let

Najpovoljnija cena povratne avionske karte za direktan let Beograd - Pariz, za polazak 27.11. i povratak 10.12. iznosi 18.355 dinara, a let obavlja avio kompanija Air Serbia. U cenu su uračunate sve takse i nema nikakvih dodatnih troškova.

Let sa međusletanjem u Minhenu

Za isti datum leta, polazak 27.11. i povratak 10.12., najjeftinija cena povratne avionske karte Beograd Pariz košta samo 15.360 dinara sa svim taksama, ali let nije direktan. Ovaj let obavlja aviokompanija Lufthansa sa jednim međusletanjem u Minhenu, ali vam preporučujem da pogledate plan leta, pošto nisu duga zadržavanja na aerodromu Minhen.

Ponudu letova za ovo putovanje pogledajte na linku Let Beograd Paris. Na istom linku možete besplatno online da rezervišete avionske karte za izabrani let, a plaćanje je potrebno da obavite u roku od 12 sati.

 Da pogledate ponudu letova i cene avionskih karata za bilo koji datum putovanja ili promenite destinaciju kliknite na link Najjeftinije avio karte.

 

 Online kupovina aviokarata

 Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.
 Rezervisane avio karte možete platiti Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije ili na neki od načina:

 Ukoliko vam je prilikom rezervacije potrebna pomoć, pozovite nas na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h. Ovaj poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA