Avio karte za Pariz sa svim taksama, cena

Poštovani,
potrebna mi je jeftina avio karta za direktan let do Pariza za polazak 18.06. a povratak za 10 dana, i koja je cena sa svim taksama?

ODGOVOR

Cena avio karte za Pariz sa svim taksama

Cena avio karte za Pariz sa svim taksama za polazak u ponedeljak 18.06. a povratak u četvrtak 28.06.2012. godine je 40.449 dinara po osobi.
Let je kompanijom Jat Airways u oba smera.
Iz Beograda avion poleće u 09:20h a povratak iz Pariza u 13h.
Da pogledate ponudu svih kompanija za navedeni datum, kupite ili rezervišete avio karte kliknite na Beograd BEG Pariz PAR

Na linku Avionske karte do Pariza proverite raspoloživost i cene za druge datume

Rezervacije i plaćanje

Instrukcije kako da rezervišete avio karte pročitajte na Online rezervacije, a možete ih platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije.
Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je 062.280.029.

Online rezervacija hotela u Parizu

Na linku Rezervacija hotela možete proveriti ponudu i cene hotelskog smeštaja za vaš planirani boravak u Parizu

Imate veliki broj hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktirajte direktno hotel.

Zdravstveno osiguranje za put u Pariz

Poželjno je da za putovanje u Pariz imate uplaćeno i zdravstveno osiguranje.

Na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA