Avio karte za Tour de France 2012

Kada je finale, odnosno kad se završava Tour de France i koliko košta karta do Pariza u tom periodu?

ODGOVOR

Finale tour de France 2012

Najprestižnija biciklistička trka završava se u Parizu 22.jula. U tom periodu najjeftinija avio karta iznosi 26.549 dinara.
Tačnije, karta je za polazak u subotu 21.jula a povratak u sredu 25.jula.
U oba smera let je preko Frankfurta kompanijom Lufthansa i u odlasku putovanje traje 8 sati i 40 minuta, a u povratku 5 sati i 25 minuta.
Da pogledate ponudu, kupite ili rezervišete avi kartu kliknite na Beograd BEG Pariz PAR

Na linku Avionske karte za finale Tour de France u Parizu pogledajte cene i za druge datume

Ukoliko vam je prilikom rezervacije potreban neki savet, pozovite nas telefonom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h. Ovaj poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Hoteli u Parizu

Rezervišite odmah i hotelski smeštaj u francuskoj za gore navedeni period putovanja.
Moj predlog je hotel Companile St Denis Stade čija je cena za 4 noćenja 20.160 dinara. Ponudu i svih ostalih raspoloživih hotela pogledajte na linku Hoteli Paris - online rezervacije

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

Na linku Hoteli u Parizu pogledajte cene i za druge datume

Uniqa putno osiguranje

Za putovanje u Francusku poželjno je da imate plaćeno i putno osiguranje, a njegova cena je 468,13 dinara (ukupno za 5 dana od 21.07. - 25.07.)

Polisu zdravstvenog osiguranja možete naručiti online, preko linka Uniqa putno osiguranje. Unesite potrebne podatke, a sistem će odmah obračunatii cenu osiguranja za izabrani period boravka u Parizu i na mail će vam stići instrukcije za uplatu. Izaberite opciju plaćanja koja vam najviše odgovara, a mi ćemo vam, čim evidentiramo uplatu, poslati polisu osiguranja e-mailom.

Načini plaćanja

Aviokartu i putno osiguranje možete da platite na nekoliko različitih načina, zavisno od toga kada i odakle vršite plaćanje:

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA