Aviokarta Pariz Beograd

Koja je najjeftinija karta iz Pariza za Beograd period april/maj?

ODGOVOR

Aviokarta Pariz Beograd

Cena povratne aviokarte Pariz Beograd mnogo zavisi od datuma putovanja i cene se međusobno mogu dosta razlikovati od dana do dana. Zato vam preporučujem da popunite masku sa leve strane i proverite cene za planirani period putovanja.

Potrebno je da u polje Polazak iz unesete PAR (za Pariz), u polje Sletanje u unesite BEG (za Beograd), izaberite datume putovanja i dobićete ponudu svih raspoloživih letova sa cenama.

Trenutno najpovoljnija cena povratne avio karte Pariz Beograd za putovanje tokom maja meseca, je za polazak 12.05.2012. i povratak 26.05.2012. i iznosi 17.246 dinara sa svim uračunatim taksama.

Ovo je direktan let koji obavlja avio kompanija Air France.
Polazak iz Pariza je 12. maja u 9.35h, a u Beogradu ste u 11.50h.
Povratak iz Beograda je 26. maja u 12.40h, a u Pariz stižete u 15.10h.

Da pogledate ovu ponudu ili rezervišete kartu za navedeni period kliknite na Povratna aviokarta Pariz Beograd.

Cene karata za druge datume putovanja proverite na linku Jeftine avionske karte iz Pariza.

Ako vam je potreban savet pri rezervaciji, možete nas pozvati telefonom, radnim danima u periodu od 9h do 20h:

  • 0800-085-085 - za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije i razgovor je besplatan
  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona

Plaćanje avio karata

Nakon obavljene rezervacije, avionsku kartu možete platiti na jedan od sledećih načina:

Ako uplatu želite da obavite iz inostranstva, ili iz Srbije vikendom i praznicima, jedina raspoloživa opcija je online plaćanje Visa ili Master karticom.

Hoteli u Beogradu

Ako vam je potreban hotelski smeštaj tokom boravka u Beogradu, kliknite na link Online rezervacija hotela i dobićete sve raspoložive hotele sa cenama za planirani period boravka.

Kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće se strana gde treba da unesete podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA