Beograd Pariz Air France

Poštovani,
Molim Vas koja je najpovoljnija cena sa taksama za povratnu kartu Beograd - Pariz (non-stop) za polazak krajem maja ili početkom juna, a povratak za najmanje desetak dana (može i koji dan duže).
Hvala!

ODGOVOR

Najpovoljnija cena za direktan let - povratnu avio kartu - na relaciji Beograd Pariz je za poletanje u utorak 29.05.2012. godine a povratak za deset dana u subotu 09.06.2012. i iznosi 32.982 dinara.

To je Air France let koji iz Beograda poleće u 12:40h i u Pariz sleće u 15:10h
Povratak iz Pariza za Beograd je u 09:35h, a avion u Beograd slećete u 11:50h

Da pogledate cene drugih avio kompanija ili online rezervišete kartu kliknite na Beograd Pariz Air France

Predlažem vam da kliknete na link Jeftine aviokarte i proverite ponude za druge datume leta i destinacije.

Naručivanje putnog osiguranja - online

Uz kupljene avionske karte možete online da poručite i putno osiguranje, koje je poželjno da imate prilikom putovanja u Francusku. Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svojim podacima, a mi ćemo vam odmah poslati mailom instrukcije za uplatu polise. Izaberite opciju za plaćanje koja vam najviše odgovara, a nakon uplate na e-mail će vam stići polisa osiguranja.

Plaćanje zdravstvenog osiguranja i avio karata

Naručenu polisu osiguranja i rezervisane aviokarte možete platiti na nekoliko načina:

Ako plaćanje obavljate iz Srbije:

Ako plaćate iz inostranstva, to možete obaviti samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta, neposredno nakon izvršene rezervacije

Rezervacija hotela u Parizu - online

Preko našeg sajta, na linku Pariz - online hoteli možete da pogledate ponudu hotelskog smeštaja u Parizu.

Kada pronađete odgovarajući hotel, preko istog linka možete da izvršite rezervaciju, za šta vam je neophodna neka od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, Diners Club ili American Express. Samo bih vam napomenula da se plaćanje hotela obavlja odmah nakon rezervacije.

Ako kasnije budete imali bilo kakav zahtev za promenu ili otkazivanje smeštaja, potrebno je da kontaktirate direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA