Avionske karte Beograd Pariz

Interesuje me cena avio karta na relaciji Beograd Pariz.Da li imate neke promotivne cene avio karte za Beograd Pariz?

ODGOVOR

Cena avio karte Beograd Pariz zavisi od datuma putovanja, a najjeftiniju avionsku kartu možete rezervisati po ceni već od 29.99 eur

Ukoliko ste odabrali datume i avio kompaniju, najlakši način da pogledate cene Beograd Pariz avio karte je da popunite masku sa leve strane (ili na vrhu stranice ako gledate sa telefona)

<<=== unesite za Beograd BEG i za Pariz PAR, odaberite datume putovanja i kliknite na PRETRAŽI

Direktan let Beograd Pariz

Ukoliko želite da rezervišete isključivo direktan let Beograd Pariz trenutno možete leteti Air France i Air Serbia avio kompanijum.

Air France i Air Serbia lete svakoga dana, dok Wizz Air leti do Pariza 3 puta nedeljno. 

INSTRUKCIJE KAKO DA ODABERETE SAMO DIREKTNE LETOVE DO PARIZA

1. Uradite pretragu

2. Kada dobijete prikaz letova, ako gledate sa računara, sa leve strane ćete videti filtere.

3. Postoji deo u filterima PRESEDANJE, a ispod možete da odaberete da li želite prikaz samo DIREKTNIH LETOVA, SA 1 PRESEDANJEM, SA 2 PRESEDANJA

Direktan let filteri

Ako gledate sa telefona kliknite na dugme FILTER u gornjem levom uglu i otvoriće vam se prozor sa filetrima. Ista procedura kao i kod desktopa, samo ugasite letove sa jednim i dva presedana, neka ostane štikliran samo DIREKTAN LET 

Filter letova

Cena avionske karte za Pariz

Definitivno najpovoljnija avio karta za Pariz je Wizz Air avio kompanijom. Cena po pravcu se kreće već od 19.99 eur. Takođe Pariz Beograd letovi su po istoj ceni. 

NAPOMENA: Veoma je bitno da znate da Wizz Air ne leti do glavnog aerodroma Šarl de Gol, već do aerodroma Bove. 

Ako vas isključivo interesuje let regularnom avio kompanijom predlažem Air Serbia avio kompaniju. Avionska karta za Pariz je 159 eur, a u promotivnom periodu može biti i znatno niža.  

Da pogledate instrukcije kako da kupite kartu (detaljno opisan svaki korak rezervacije, kao i YOUTUBE video) kliknite na AVION BEOGRAD PARIZ

Air France Beograd Pariz

Air France ponovo uvodi Pariz Beograd avion :) 

Termini polaska su odlični, iz Beograda je polazak u 12:20h, a iz Pariza u 09:15h. 

Konekcije su sjajne, možete leteti do brojnih destinacija Air France avio kompanijom bez code share konekcija. 

Zašto je to važno?

Ogroman broj putnika putuje sa kućnim ljubimcem, mačkom ili psom. Nekada je vrlo teško ili čak nemoguće rezervisati avio kartu za kućnog ljubimca, psa ili mačku ako je code share let. 

Za rezervaciju karte za kućnog ljubimca pošaljite mail na info@aerogaga.com

   

Prtljag na Air France letu

   

Promotivna cena avio karte Pariz Beograd je sa svim uključenim taksama i ručnim prtljagom. Ukoliko vam je potreban i čekirani prtljag kliknite na dugme REZERVIŠI SAD i na sledećem koraku pogledajte cenu prtljaga. 

Dozvoljena težina čekiranog prtljaga je 23kg, a veličina je ogranićena na 158cm (zbir svih stranica kofera). Ako prekoračite veličinu doplata je 40 eur za letove unutar Evrope, a 70 eur za prekoračenje težine. 

Za sve ostale destinacije izvan Evrope pošaljite nam mail na info@aerogaga.com da proverimo cenu doplate. 

Air Serbia Pariz

RED LETENJA: Letovi do Pariza Air Serbia avio kompanijom su svakoga dana u dva termina, jutarnji u 6:40h, i popodnevni u 17:05h. 

Cene Beograd Pariz avio karte u promotivnom periodu se kreću od 159 eur, zavisno od klase koju odabere, kao i od mesta na letu, što je let puniji cena avio karte je veća. 

Tako da je naša preporuka KUPITE AVIO KARTE ZA PARIZ MINIMUM MESEC DANA PRE POLASKA!

Promotivne cene su sa uključenim svim taksama i ručnim prtljagom. Prilikom pretrage letova kliknite na REZERVIŠI SAD i na narednom koraku pogledajte cenu doplate za čekirani prtljag. 

Wizz Air Beograd Pariz 

Definitivno najjeftinije avio karte Pariz Beograd su za let Wizz Air avio kompanijom!!! 

Avio karta Beograd Paris se kreće već od 19.99 eur po pravcu, po putniku. Uključene su sve takse i mali ručni prtljag dimenzija 40x20x25cm. Plaćanje na našem sajtu je isključivo Visa ili Master kreditnom karticom. 

RED LETENJA: Polasci su svakog ponedeljka, srede i petka do kraja oktobra, a nakon toga svakog utorka, četvrtka, subote nedelje. 

PRTLJAG RUČNI: Ako vam je malo da spakujete stvari u torbu dimenzija 40x20x25cm, ali vam je dovoljan malo veći ručni prtljag dimenzija 55x40x25cm predlažem da doplatite prioritetno ukrcavanje, jeftinije je, a imate mogućnost da uz malu torbu 40x25x20cm ponesete i veći ručni prtljag (mali kofer) dimenzija 55x40x25cm. I plus se prvi ukrcavate u avion!

Cena prioritetnog ukrcavanja iznosi 1200 rsd po pravcu, po putniku. 

PRTLJAG ČEKIRANI: Ako vam je potreban čekirani prtljag (kofer većih dimenzija) do 20 kg, cena doplate je 4000 rsd po pravcu, po putniku. 

ČEKIRANJE: OBAVEZNO JE ONLINE ČEKIRANJE WIZZ AIR LETOVA 48H PRE LETA. Mi ćemo to BESPLATNO uraditi za vas, samo nam pošaljite sliku pasoša na info@aerogaga.com 48h pre leta. 

   

Plaćanje Wizz Air letova Beograd Pariz uplatnicom

   

Kao što sam već navela gore na našem sajtu jedina opcija plaćanja Wizz Air avionske karte je kreditnom karticom Visa ili Master. Ukoliko vam to ne odgovara postoji mogućnost i plaćanja opštom uplatnicom u banci ili pošti za fizička lica, ili preko predračuna za pravna lica. 

Bitno je samo da je polazak za minimum 14 dana od datuma kupovine. 

Ako vam više odgovara ovaj način plaćanja pošaljite mail na info@aerogaga.com, ili pozovite 0800 202 206 (besplatan broj), navedite tačne datume putovanja, imena putnika i koj prtljag želite, a mi vam šaljemo rezervaciju na mail. Plaćanje možete izvršiti u roku od 48h, samo obavezno slikajte uplatnicu i pošaljite na isti mail. 

*ako je plaćanje preko firme pošaljite ime firme i PIB

PROMO! Jeftine avio karte za Pariz 

Ako vas samo interesuju jeftini letovi za Pariz prijavite se na AeroGaga Newsletter, na taj način sigurno ćete biti najbrže informisani o promotivnim cenama. 

Kliknite na link PROMO BEOGRAD PARIZ i unesite email adresu na koju želite da dobijate obaveštenja. 

Takođe i na društvenim mrežama uvek objavljujemo najpovoljnije cene i specijalne promocije avio kompanija. Klik na društvenu mrežu koju koristite i gde želite da pratite promo cene do Pariza: Facebook, Instagram ili Twitter

KUPOVINA AVIONSKE KARTE BEOGRAD PARIZ

Ako ste odabrali avio kompaniju, datume putovanja, klasu... vreme je da pronađete jeftine avio karte za Pariz. 

Klik na žuto dugme

cta pogledaj letove

AeroGaga call centar

Ako vam je potreban neki savet za kupovinu avionske karte možete nas pozvati na broj:

  • 0800-202-206 svakog radnog dana od 9h do 18h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije.
  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona.

Za vreme praznika i vikendom call centar ne radi.

Ukoliko želite da nas kontaktirate putem Viber–a ili WhatsApp–a broj telefona je +381-69-280-029-0
Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Način plaćanja

Za plaćanje iz insotranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom. Ukoliko želite da platite karticom morate biti registrovani na našem sajtu i preko svog naloga je potrebno da uradite rezervaciju i online plaćanje. Ukoliko plaćanje avionskih karata želite da obavite iz Srbije kliknite ovde.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata do Pariza. Uverite se u to na linku Garancija.

Da pogledate i sve raspoložive hotele za planirani period putovanja kliknite na Hotelski smeštaj u Parizu za najpovoljnije cene u okviru naše saradnje sa portalom booking.com.

KARTE ZA DIZNILEND

Ako letite u Pariz verujemo da nećete propustiti posetu Diznilenda. Karte za Diznilend možete kupiti preko Aerogaga sajta. 

Bitno je samo da pogledate koja opcija vam odgovara: "Jedan dan, jedan park", "Jedan dan, dva parka", "Disneyland® Paris Express karta za Diznilend", "Tri dana, dva parka", "Četri dana, dva parka" ili "Dva dana, dva parka". A takođe prodajemo i karte za specijalne predstave, "Nova godina u Diznilendu", "Bufalo Bil predstava" ...

Kliknite na KARTE ZA DIZNILEND i odaberite paket koji želite. 

Za kupovinu ulaznica pošaljite mail na info@aerogaga.com

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA