Beograd Pariz najpovoljnija cena avio karte

Mozete li mi reci cenu najpovoljnu cenu kartu za period polazak 08.07 i povratak 15.07. pravac Beograd - Pariz - Beograd.
Hvala unapred!

ODGOVOR

Beograd Pariz najpovoljnija cena avio karte

Najpovoljnija avio karta na relaciji Beograd Pariz za polazak u nedelju 08.07. a povratak za nedelju dana 15.07.2012 godine iznosi 27.003 dinara.
U oba smera let je preko Rima kompanijom Alitalia i u odlasku putovanje traje 4 sata i 55 minuta a u povrataku 5 sati i 5 minuta.
Da pogledate ponudu, kupite ili rezervišete avio karte kliknite na Beograd BEG Pariz PAR

Na linku Avionske karte do Pariza proverite raspoloživost i cene za druge datume

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije.
Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Naručivanje putnog osiguranja - online

Uz kupljene avionske karte možete online da poručite i putno osiguranje, koje je poželjno da imate prilikom putovanja u Francusku. Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svojim podacima, a mi ćemo vam odmah poslati mailom instrukcije za uplatu polise. Izaberite opciju za plaćanje koja vam najviše odgovara, a nakon uplate na e-mail će vam stići polisa osiguranja.

Plaćanje zdravstvenog osiguranja i avio karata

Naručenu polisu osiguranja i rezervisane aviokarte možete platiti na jedan od sledećih načina:

Ako plaćanje obavljate iz Srbije:

Ako plaćate iz inostranstva, to možete obaviti samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta, neposredno nakon izvršene rezervacije

Rezervacija hotela u Parizu - online

Na linku Pariz - online hoteli možete da pogledate ponudu hotelskog smeštaja u Parizu.

Kada pronađete odgovarajući hotel, preko istog linka možete da izvršite rezervaciju, za šta vam je neophodna neka od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, Diners Club ili American Express. Samo bih vam napomenula da se plaćanje hotela obavlja odmah nakon rezervacije.

Ako kasnije budete imali bilo kakav zahtev za promenu ili otkazivanje smeštaja, potrebno je da kontaktirate direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA