Beograd Pariz, povratne avionske karte

Treba mi pet povratnih karata (2 odraslih + 3 dece od 13, 12 i 7 godina), za destinaciju Beograd - Pariz, za period od 24.4.2011. - 3.5.2011.

ODGOVOR

Kako je u pitanju promotivna prodaja, cena povratne avionske karte na relaciji Beograd - Pariz za period od 24.4. do 3.5. je ista za decu i odrasle i iznosi 199€
Ukupna duzina trajanja leta je 4h, a avio kompanija koja prevozi putnike na ovom letu je Lufthansa. I u polasku i u dolasku imate jedno medjusletanje u Minhenu. Ukupna cena leta za pet osoba je 995€.

Da pogledate ponudu svih kompanija kliknite na Beograd - Pariz

Ako ćete karte kupovati iz Srbije instrukcije pročitajte ovde.
Ukoliko plaćanje obavljate iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Kod nas na sajtu su garantovano najniže cene karata za Pariz, što možete proveriti na linku Garancija.

Ukoliko vam je potreban smeštaj tokom boravka u Francuskoj kliknite na link Rezervacija hotela. U toku je naša akcija sa booking.com portalom i cene su mnogo povoljnije.

Uniqa putno osiguranje za vaše putovanje možete rezervisati na sledećem linku.

Nudimo mogućnost i prevoza od/do aerodroma ukoliko dolazite sa juga Srbije. Za više detalja kliknite na Transfer od/do Aerodroma

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite me radnim danima u periodu od 09h do 20h na jedan od lsedećih brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Vikendom kao i za vreme praznika Call centar ne radi.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA