Beograd Pariz, veliki ručni prtljag

Postovani,
Pisem u vezi leta za Pariz, krajem aprila. Nasao sam povoljnu povratnu kartu Beograd - Pariz, pa me zanima da li postoji mogucnost da rezervisem kartu na neko vreme (ne duze od 30 dana) bez placanja? Još ne znam da li ću moći da uzmem odmor u tom periodu, a karta je zaista povoljna. I kada se priča o velikom ručnom prtljagu, koliki je to veliki ručni prtljag? Primera radi putna torba (ne ranac, ne kofer). Isčekujem Vaš odgovor! Darko

ODGOVOR

Istog dana kada se i rezerviše karte potrebno je da se izvrši uplata, ne postoji mogućnost da se plati nakon mesec dana.
Što se tiče prtljaga, velika kabinska torba ne sme da predje dimenzije 56x45x25cm. Morate biti u stanju da stavite torbu u pregradu iznad sedišta bez ičije pomoći.

Da pogledate ponudu svih kompanija i online rezervišete kartu kliknite na Jeftini letovi do Pariza

Na gore navedenom linku možete napraviti sami rezervaciju, a ako vam prilikom rezervacije karte bude bila potrebna moja asistencija, pozovite me telefonom na 0800-085-085 ili 062-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka).

Ako želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Ukoliko plaćanje avio karte može neko za vas da izvrši u Srbiji kliknite ovde 
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu da bi mogli da platite karticom

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve destinacije.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA