Beograd Pariz Wizz Air

Interesuje me polazak Beograd Pariz 26.01., a povratak 30.01., cena povratne karte i cena u jednom pravcu. Hvala

ODGOVOR

Najpovoljnija povratna avio karta za relaciju Beograd-Pariz u željenom periodu iznosi 92 eur. Cena karte iz pravca Beograda je 68 eur, a u povratku 24 eur.

Polazak iz Beograda je 26. januara u 11:30h

Povratak iz Pariza je 31.januara u 14:40h

U cenu karte su uključene sve aerodromske takse i ručni prtljag do težine od 7kg i maksimalnih dimenzija 42x32x25cm.

Let obavlja low cost avio kompanija Wizz air

Za ponude drugih avio kompanija posetite www.aerogaga.com

Garantujemo najpovoljnije cene avio karata do Pariza.

Pratite nas na Facebook-u i Twitter-u i bicete u toku sa svim aktuelnim promocijama.

Plaćanje Wizz Air avio karata

Za Low Cost kompanije jedina opcija plaćanja je Visa, Master ili American Express kreditnom ili deviznom karticom na našem sajtu. 

Ukoliko je vaše putovanje minimum 14 dana od dana rezervisanja procedura je drugačija. Potrebno je da nam na mail info@aerogaga.com pošaljete upit sa jasno definisanim datumima polaska i povratka, gradom gde putujete i odakle polećete, imenima i prezimenima putnika i svojim kontakt mobilnim telefonom da mi uradimo rezervaciju za vas. Pored plaćanja karticom, ovakvu rezervaciju možete platiti i na jedan od načina:

  • Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata vikendom, tokom praznika ili nakon 16h radnim danima, jako je važno da nam pošaljete dokao uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili na Viber/Whatsapp broj 069 280 0290.

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA