Avio karte Beograd Pariz

Kolika je cena avio karte za let Beograd Pariz? Da li imate neke promotivne i koja je cena najjeftinije avio karte za ovaj let i preko koje avio kompanije? Polazak je 21.5, a povratak 28.5. Sletanje na aerodorm Bove.

ODGOVOR

Cena najjeftinije povratne avio karte na relaciji Beograd Pariz Bove za jednu odraslu osobu iznosi 112€. Let je direktni, avio kompanije Wizz Air

U cenu avio karte uračunate su takse i ručni prtljag maksimalne dimenzije 42x32x25cm.

Da pogledate ponudu  online rezervišete let kliknite na Wizz air letovi za Pariz

Instrukcije: Za Beograd unesite BEG, a za Pariz unesite BVA.

Ukoliko ne možete da pronađete let koji vam odgovara ili želite da platite avio kartu preko računa pošaljite nam mail na info@aerogaga.com i u njemu: ime i prezime, datum rođenja, kontakt telefon (najbolje mobilni) ili nas pozovite na 062-280029 i mi ćemo uraditi rezervaciju za vas!

Možete nam poslati i poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
Ukoliko radite rezervaciju preko sajta, moguće je plaćanje samo Visa ili Master karticom. Nije moguće rezervisati kartu, a naknadno je platiti jer sve ide u istom koraku (rezervacija i kupovina).

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA