Cena povratnog leta do Pariza

Poštovani, da li promo - letovi za Pariz važe i sredinom juna? Mogu li dobiti listu letova sa cenama povratnih karti?
Srdačan pozdrav, Bojan

ODGOVOR

Cena povratnog leta do Pariza

Trenutno možete kupiti avionsku kartu do Pariza po redovnoj ceni od 28.388 dinara. To je najjeftinija varijanta a karta je za polazak u sredu 18.07. i povratak za nedelju dana 25.07.2012.godine.
Da pogledate ponudu za navedeni datum kupite ili rezervišete avio karte kliknite na Beograd BEG Pariz PAR

Promotivna akcija je važila do 30.04. i u tada ste mogli kupiti karte do Pariza po ceni od 169€.

Red letenja i cene za druge datume pogledajte na linku Avionske karte do Pariza

Uputstvo za kupovinu avio karata

Uputstvo kako da rezervišete avio karte pročitajte na Online rezervacije, a možete ih platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije.
Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Online rezervacija hotela u Parizu

Na linku Rezervacija online hotela možete proveriti ponudu i cene hotelskog smeštaja za vaš planirani boravak u Parizu

Imate veliki broj hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktirajte direktno hotel.

Uniqa zdravstveno osiguranje

Poželjno je da za putovanje u Pariz imate uplaćeno i zdravstveno osiguranje. Kliknite na link Uniqa osiguranje i popunite formular traženim podacima, a sistem će automatski obračunati cenu osiguranja. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA