Direktni letovi Beograd Pariz

Hvala na odgovoru u vezi povratne karte za Beograd Pariz, mada sam pogrešio i nisam naveo da me interesuju direktni letovi sa možda ne baš tačnim datumom poletanja, ali boravkom od dva meseca u Parizu - opcija ali za sada fleksibilno - odstupanje nekoliko dana!
Po odgovoru sam shvatio da se ne leti direktno, a osoba koja putuje nema iskustva sa prelaskom iz jednog u drugi avion! Izvinite i hvala! Vlado!

ODGOVOR

Cena najjeftinije karte za period od 24.07. do 24.09. iznosi 207€. U pitanju je direktan let Jat Airways-a (Air Serbia).
Ukoliko vam to ne odgovara možete pogledati ponudu za druge datume i on line rezervisati kartu na linku Beograd Pariz

Let možete rezervisati i pozivom na broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (ukoliko zovete sa mobilnog telefona ili van Srbije), odnosno pozivom na 0800-085-085.

Ako želite da platite iz insotranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom. Ukoliko želite da platite karticom morate biti registrovani na našem sajtu i preko svog naloga je potrebno da uradite rezervaciju i online plaćanje. Ukoliko plaćanje avionskih karata želite da obavite iz Srbije kliknite ovde

Pratite sve naše aktulene ponude na Facebook AeroGaga Fun Page ili nas pratite na Twitter-u

Da pogledate i sve raspoložive hotele za planirani period putovanja kliknite na Hotelski smeštaj u Parizu

beograd-pariz-air-serbia

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA