Direktni letovi do Pariza

Tražim direktne letove za Pariz.

ODGOVOR

Na relaciji Beograd Pariz postoji svakog dana direktan let, prevoznici su avio kompanije Jat Airways (Air Serbia) i Air France. Cena karte i vreme poletanja zavisi od datuma putovanja i cene se međusobno mogu dosta razlikovati od dana do dana letenja.

Zato vam preporučujem da popunite masku sa leve strane tako što ćete u polje Polazak iz uneti BEG (za Beograd), u polje Sletanje u upišite PAR (za Pariz), izaberite datume putovanja i dobićete ponudu svih raspoloživih letova sa cenama za taj termin leta.
 
Cene koje vam se budu prikazale su konačne, sa svim uračunatim taksama i ne biste imali nikakve dodatne troškove. Da izaberete samo direktne letove, sa leve strane štiklirajte kockicu "Direktni let" i izfiltriraće se samo direktni letovi za Pariz.

Za putovanje u prvoj polovini februara, najpovoljnija cena avio karte za direktan let je za polazak 7.2. i povratak 14.2. Let obavlja avio kompanija Air France, a cena povratne avio karte iznosi 203 evra sa svim uračunatim taksama.

Polazak iz Beograda je 7.2. u 12.35h, a povratak iz Pariza je 14.2. u 9.35h.

Da napravite rezervaciju za drugi datum kliknite na Jeftine avio karte za Pariz

 Rezervisanu avio kartu možete platiti na nekoliko načina:

Napomena: obavezan korak za plaćanje karticom je registracija na sajtu.

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Pariz kliknite ovde.

Da pogledate i sve raspoložive hotele za planirani period putovanja kliknite na Hotelski smeštaj u Parizu

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA