Dozvola za stavljanje stativa i kamere na trotoaru u Parizu

Poštovani,
TV ekipa koju čine autor, novinar i snimatelj bi snimala sagovornike na ulicama Pariza u periodu od 1. - 5. juna 2012.
Da li nam je neophodna posebna dozvola za stavljanje stativa i kamere na trotoaru tokom snimanja?
Unapred zahvalni,
Srdacan pozdrav
Daniela Banicevic

ODGOVOR

Nažalost nemamo informaciju da li vam je potrebna dozvola za stavljanje stativa i kamere na trotoaru. Možda je bolje da se obratite lokalnim vlastima u Parizu i vidite koji zakon i pravila vladaju kod njih.

Preko nas možete kupiti povratne avionske karte za Pariz. Za period od 01.06.2012. do 05.06.2012. najpovoljnija cena povratne avio karte iznosi 19.563 dinara po osobi. To je let Montenegro Airlines avio kompanije preko Podgorice. U cenu su uračunate sve takse i nemate dodatne troškove.

Da pogledate red letenja i uporedite cene za karte preko drugih avio kompanija kliknite na link Beograd Pariz
Na gore navedenom linku možete online odmah i rezervisati karte

Na linku Avionske karte do Pariza , takođe možete proveriti cene karata i za neke druge datume leta

Ukoliko vam je prilikom rezervacije potreban neki savet ili asistencija, pozovite nas telefonom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h. Ovaj poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Hoteli u Parizu

Za boravak u Francuskoj možete unapred da rezervišete sebi smeštaj, a ponudu hotela i cene proverite na linku Online hoteli - Pariz.

Kada izaberete hotel, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i podatke o gostima hotela. Veoma je važno da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela i uspešno obavljenoj transakciji, a za sve naknadne izmene u vezi smeštaja, potrebno je da se obratite direktno hotelu.

Uniqa putno osiguranje

Za putovanje u Francusku poželjno je da imate plaćeno i putno osiguranje.
Polisu zdravstvenog osiguranja možete naručiti online, preko linka Uniqa putno osiguranje. Unesite potrebne podatke, a sistem će odmah obračunatii cenu osiguranja za izabrani period boravka u Parizu i na mail će vam stići instrukcije za uplatu. Izaberite opciju plaćanja koja vam najviše odgovara, a mi ćemo vam, čim evidentiramo uplatu, poslati polisu osiguranja e-mailom.

Načini plaćanja

Aviokartu i putno osiguranje možete da platite na nekoliko različitih načina, zavisno od toga kada i odakle vršite plaćanje:

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA