Imate li povoljnih karti od Pariza do Beograda?

Zanima me ima li neka povratna karta do 250e iz Pariza do Beograda, direktnim letom u ovom nekom periodu, recimo od ovog vikenda do kraja oktobra? Hvala unapred

ODGOVOR

Jeftini let kompanije Air Serbia od Pariza do Beograda imate 14. oktobra, a avio karte za ove letove možete kupiti do 14. oktobra. Cena karte je 29.499 dinara ili 260€. Polazak iz Pariza je u 13h, u Beogradu ste u 15:20h. U povratku 30. oktobra imate let u 7:25h i u 17:35h. velika je potražnja za ovim letovima tako da požurite sa rezervacijom na linku Najjeftiniji letovi od Pariza do Beograda.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde. Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online. Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter

beograd-baner-avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA