Jeftina avio karta za Pariz

Molim Vas,
Da li mi možete naći jeftinu avio-kartu za polazak 21.04.2012. za Pariz, ali povratak iz Lyon-a (Francuska) 28.04.2012.
Unapred hvala

ODGOVOR

Jeftina avio karta za Pariz

Trenutno najpovoljnija cena povratne avio karte Beograd Pariz 21. aprila i Lion Beograd 28. aprila košta 36.113 dinara sa svim uračunatim taksama, a let obavlja avio kompanija Lufthansa sa međusletanjem u Minehnu.

Polazak iz Beograda je 21.04.2012. u 13.10h, u Minhenu se zadržavate 2 sata i 25 minuta i u Pariz slećete u 18.45h.
Povratak iz Liona je 28.04.2012. u 17.25h, u Minhenu imate pauzu samo 50 minura i u Beogradu ste u 21.05h.

Da pogledate ovu ponudu, kao i sve ostale letove preko drugih avio prevoznika, a za isti termin putovanja, kliknite na link Avionska karta za Francusku. Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete odmah online da rezervišete kartu.

Ako vam treba neki savet pri rezervaciji, pozovite nas telefonom, radnim danima u periodu od 9h do 20h:

  • 0800-085-085 - za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije i razgovor je besplatan
  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona

Cene karata za druge datume putovanja proverite na linku Jeftine avio karte do Pariza.

Plaćanje avionske karte

Rezervisanu avionsku kartu je potrebno da platite do kraja istog dana, kada uradite rezervaciju, jer rezervacija najčešće traje jedan dan. Plaćanje možete obaviti na nekoliko različitih načina, zavisno od toga odakle i kada vršite plaćanje, pa izaberite opciju koja vam najviše odgovara:

Putno osiguranje

Za putovanje u Francusku preporučujem vam da kupite i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svojim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Hoteli u Francuskoj

Za vaš boravak u Francuskoj možete odmah rezervisati i hotelski smeštaj. Kliknite na link Hoteli - online rezervacije i proverite sve raspoložive hotele i cene smeštaja.

Kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete vaše lične podatke, kao gosta hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA