Jeftine avio karte za Pariz

Molim vas da mi kažete koje su cene povratne avio karte Beograd-Pariz, za septembar 2012. I mogu li se očekivati neke promotivne ponude za direktan let u tom periodu?
Hvala. Ivana, Novi Sad

ODGOVOR

Cena povratne avio karte zavisi od datuma putovanja i cene se međusobno mogu dosta razlikovati od dana do dana letenja. Zato vam preporučujem da popunite masku sa leve strane tako što ćete u polje Polazak iz uneti BEG (za Beograd), u polje Sletanje u upišite PAR (za Pariz), izaberite datume putovanja i dobićete ponudu svih raspoloživih letova sa cenama. Cene koje vam se budu prikazale su konačne, sa svim uračunatim taksama i ne biste imali nikakve dodatne troškove.

Za sada nemamo nikakve najave za promotivne direktne letove do Pariza, pa vam ne mogu reći da li se i kada mogu očekivati neke promocije za putovanje u septembru.

Trenutno najpovoljnija cena povratne avio karte za direktan let je za polazak 8.9.2012. i povratak 15.9.2012.
Let obavlja avio kompanija Jat Airways, a cena povratne avio karte iznosi 22.314 dinara sa svim uračunatim taksama.

Ponudu za ovaj let pogledajte na linku Let Beograd Pariz.
Ako vam ponuda odgovara, na istom linku možete online besplatno da rezervišete aviokartu, a plaćanje je potrebno da izvršite do kraja dana.

Ako plaćate karti iz Srbije kliknite ovde
Ako plaćate kartu iz inostranstva kliknite ovde

Ukoliko vam je potreban savet ili moja asistencija prilikom rezervacije karte na sajtu pozovite me na broj: 0800/085085 sa fiksnog telefona iz Srbije 062/280029 iz inostranstva i sa mobilnog telefona.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA