Jeftine avio karte za Pariz, hoteli

Jeftine avio karte za Pariz od 15.06.2012?

ODGOVOR

Jeftine avio karte za Pariz

Najjeftinija avio karta do Pariza je za polazak u subotu 16.06.2012 i iznosi 19.020 dinara.
U pitanju je Jatov direktan let koji poleće iz Beograda u 09:20h a sleće u Pariz u 12:00h.
Da pogledate ponudu svih kompanija za navedeni datum, kupite ili rezervišete avio karte kliknite na Beograd BEG Pariz PAR

Cene avio karata i za druge datume leta proverite na linku Avionske karte do Pariza

Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete online da besplatno rezervišete avio karte. Rezervacija najčešće traje 12 sati, i u tom periodu ste u obavezi da rezervisane karte platite na način kako to vama najviše odgovara.

Rezervaciju avionskih karata možete uraditi i pozivom na broj 0800-085-085, svakog radnog dana od 9h do 20h. Poziv je besplatan ukoliko zovete sa fiksnog telefona u Srbiji.
Za rezervacije iz inostranstva i sa mobilnog telefona pozovite nas na +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje

Naručite online i putno osiguranje koje je uvek poželjno da imate kada putujete u Francusku i u inostranstvo uopšte.
Potrebno je samo da popunite formular na linku Uniqa osiguranje a mi ćemo vam nakon toga poslati predračun na email adresu.
Čim evidentiramo vašu uplatu poslaćemo vam polisu osiguranja na mail.

Online rezervacija hotela

Na linku Rezervacija hotela možete proveriti ponudu i cene hotelskog smeštaja za planirani period boravka u Francuskoj .

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA