Jeftiniji Jatov let Beograd Pariz

Putovao bih sa suprugom i ćerkom koja ima 6 god. krajem maja (od 20 ili 27 maja) u Pariz. Odgovaralo bi mi da to bude radan dan tj. ponedeljak, utorak a povratni let da bude u petak eventualno subota prepodne. Rezervisao bih kartu još od sada jer mislim da su jeftinije ako ih rezervišem par meseci ranije.
Molim Vas da mi pošaljete odgovor da li tada ima let, kolika je cena karte sa svim taksama itd.
Unapred HVALA

ODGOVOR

Let za Pariz

Najpovoljnija cena za tri povratne avio karte na relaciji Beograd Pariz je za poletanje u ponedeljak 21.05.2012 a povratak u petak 25.05.2012 i iznosi 55.620 dinara
U ovu cenu su uračunate sve takse i nemate dodatna plaćanja.
To je direktan Jat Airways let koji traje 02:30h
Poletanje iz Beograda je u 09:20h, a sletanje u Pariz je u 12:00h
Povratak iz Pariza je u 13:0h, a sletanje u Beograd u 15:20h

Da pogledate red letenja preko drugih avio kompanija, uporedite cene ili online rezervišete karte za ovaj let kliknite na Beogad Pariz

Uputstvo za rezervaciju i plaćanje karata

Detaljno uputstvo za online rezervacije karata pročitajte na linku Kako da kupim?
Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, u zavisnosti od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Plaćanje iz Srbije:

  • tokom radne nedelje - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije, uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.
  • vikendom i tokom praznika - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka)
Za pozive iz Srbije na raspolaganju vam je i kontakt telefon 0800-085-085 i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona.

Hotelski smestaj u Parizu

Ukoliko vam je potreban i hotelski smestaj u Parizu, cene i raspolozivost hotela mozete pogledati na linku Hoteli u Francuskoj
Na gore navedenom linku mozete uraditi bukiranje smestaja (ostavljanjem broja kreditne kartice kao depozit), a onda ga na licu mesta platiti u hotelu kada budete odseli.

Putno osiguranje

Na sajtu možete online naručiti i putno osiguranje koje je pozeljno da imate za svoje putovanje u Pariz. Potrebno je samo da popunite formular na linku Uniqa putničko osiguranje a mi ćemo vam nakon toga poslati predračun na email adresu.
Čim evidentiramo vašu uplatu poslaćemo vam polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA