Kupovina avio karte do Pariza iz BIH

Interesira me let do Pariza u subotu, dana 13.09., a povratak u ponedeljak 15.09. kao i najjeftinija cijena karte povratne.
Kao i to kako da kupim kartu s obzirom da sam iz BIH i dal postoji mogucnost da se to kupi na samom aerodromu, gotovinski.
Nisam nikad putovao avionom pa stoga i pitam. Pozdrav!

ODGOVOR

Cena karte kreće se od 256€ za let sa presedanjem kompanijom Lufthansa, dok je za direktan let kompanijom Air Serbia cena 553€.
Da pogledate ponudu svih letova i online rezervišete karte kliknite na Beograd Pariz

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Ukoliko želite da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0.
Ako želite da plaćanje izvršite iz BIH jedini način je putem Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrivani na našem sajtu da bi mogli da platite karticom
Ukoliko plaćanje avio karte može neko za vas da izvrši u Srbiji kliknite ovde

Na našem sajtu možete kupiti i ulaznice za Dizniled preko linka Promo paketi Diznilend

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Nudimo mogućnost i prevoza od/do aerodroma ukoliko dolazite sa juga Srbije. Za više detalja kliknite na Transfer od/do Aerodroma

Putno zdravstveno osiguranje nije obavezno ali je preporučljivo i možete ga naručiti preko linka Uniqa osiguranje

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA