Let AF Beograd

Na koji način može da se plati avionska karta u Parizu za let AF iz Beograda 27. decembra koju bi rezervisala i kupila preko vas?
I da li je u cenu od 21.990.00 dinara uključena i aerodromska taksa?

ODGOVOR

Za let koji ste rezervisali AF Beograd - Pariz, polazak 27.12, a povratak 04.01. u cenu od 21.990 dinara su uračunate sve aerodromske takse i nemate dodatne troškove. Kako ste rezervaciju već uradili, plaćanje možete izvršiti kao fizičko lice, odnosno preko preduzeća, na osnovu instrukcija za plaćanje koje su vam poslate na vašu email adresu.

Kako je kod vas slučaj da želite da iz Francuske bude plaćena vaša karta, potrebno je da osoba koja plaća karticom ponovo izvrši rezervaciju na našem sajtu na linku Beograd Pariz i za način plaćanja izabere Master / Visa karticu.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA