Let za Pariz preko Frankfurta

Putujem sa suprugom za Pariz preko Frankfurta. Čekiram se u Beogradu. Da li uzimam prtljag u Frankfurtu ili tek kad stignemo u Pariz? I još nešto. Pošto u povratku imamo čekanje u Frankfurtu da li mi možemo da za to vreme obiđemo grad tj. da napustimo aerodromsku zgradu?
Hvala.

ODGOVOR

Let za Pariz preko Frankfurta

Ukoliko imate vezane avionske karte Beograd Pariz, sa međusletanjem u Frankfurtu, prtljag prilikom čekiranja u Beogradu čekirate odmah do krajnje destinacije, pa ga preuzimate tek kada stignete u Pariz, a u Frankfurtu prilikom promene aviona sa sobom nosite samo ručni prtljag.

Tokom pauze koju prilikom povratka imate u Frankfurtu, možete da napustite aerodrom, pošto ćete imati boarding kartu i za let Frankfurt - Beograd. Samo proverite sa osobljem aerodroma na koji ulaz sa tom kartom posle treba da uđete na aerodrom, pošto ćete napustiti tranzitnu zonu.

Avionske karte za Pariz - online rezervacije

Cene karata za bilo koji datum putovanja proverite na linku Jeftine aviokarte za Pariz.

Kada pronađete let koji vam odgovara, odmah ga rezervišite online.
Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokarte pročitajte na linku Online kupovina.
Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085085 ili na +381-62-280029.

Uniqa putno osiguranje

Za putovanje u Francusku preporučujem vam da kupite i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svim traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

Online rezervacija hotela

Za putovanje u Pariz možete odmah rezervisati i hotelski smeštaj, a ponudu i cene pogledajte na linku Hoteli u Parizu.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA