Lufthansa Beograd Pariz letovi

Da li mi možete rezervisati dve povratne karte za Pariz i za datume: odlazak 27. decembra, a povratak 15. januar i po kojoj ceni?
Hvala unapred

ODGOVOR

Naravno da možemo. Potrebno je da nam na mail info@aerogaga.com pošaljete imena i prezimena putnika i let za koji ste se odlučili. Najjeftinija cena za dve povratne avionske karte je za Lufthansa let preko Frankfurta u odlasku, a preko Minhena u povratku i sa svim uračunatim taksama iznosi 437 evra (49.846 dinara) za dve osobe.

Možete i sami rezervisati karte na linku Lufthansa let Beograd Pariz

Avionske karte možete rezervisati i telefonom, radnim danima u periodu od 09h do 20h, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - iz inostranstva ili sa mobilnog
  • 0800-085-085 - iz Srbije (poziv je besplatan)

Vikendom Call centar ne radi.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije za više informacija kliknite ovde.
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online. Samo registrovanim članovima se omogućava da online plate avio karte.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve letove do Pariza. Više o tome pročitajte na linku Garancija.

Jeftini smeštaj za planiran boravak u Parizu rezervišite online na linku Rezervacija hotela. U toku je naša akcija sa portalom booking.com i na napred navedenom linku možete rezervisati smeštaj po veoma povoljnim cenama.

Putno osiguranje nije obavezno, ali je poželjno da ga imate tokom boravka u Francuskoj, pa isto možete rezervisati ovde.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter (čeka vas puno iznenađenja)

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA