Montenegro Airlines Beograd Podgorica Pariz

Putovala bih u Pariz u period 8.11 do 12.11, a ostala bih 7 dana.
Interesuju me najpovoljnije cene

ODGOVOR

Najpovoljnija cena je za poletanje 12. novembra, a povratak 19. novembra i odnosi se na Montenegro Airlines let preko Podgorice u oba smera. Ukupna cena sa svim uračunatim taksama iznosi 193 evra (20.037 dinara) i avio kartu možete rezervisati na linku Beograd Pariz.

Na napred navedenom linku možete videti i cene za letove preko drugih aviokompanija, njihove redove letenja i naravno mogućnost za online rezervisanje.

Avionsku karte možete rezervisati i telefonom, radnim danima (od ponedeljka do petka) u periodu od 09h do 20h, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - iz inostranstva ili sa mobilnog
  • 0800-085-085 - iz Srbije (poziv je besplatan)

Vikendom Call centar ne radi.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije za više informacija kliknite ovde.
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online. Samo registrovanim članovima se omogućava da online plate avio karte.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve letove do Pariza. Više o tome pročitajte na linku Garancija.

Jeftini smeštaj za planiran boravak u Parizu rezervišite online na linku Rezervacija hotela. U toku je naša akcija sa portalom booking.com i na napred navedenom linku možete rezervisati smeštaj po veoma povoljnim cenama.

Putno osiguranje nije obavezno, ali je poželjno da ga imate tokom boravka u Francuskoj, pa isto možete rezervisati ovde.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter (čeka vas puno iznenađenja)

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA