Muzički instrumenti na Air France letu

Poštovani,

Putujemo Air France avio kompanijom iz Sofije do Pariza, nosimo violinu, pa nas zanima da li je potrebna doplata, koliko, i da li je potrebna posebna dozvola za instrumente? Hvala.

ODGOVOR

Muzički instrument se smatra standardnim prtljagom i uključen je u cenu karte, nije potrebna nikakva doplata. Za dodatni prtljag ili prekoračenje plaćanje se vrši na aerodromu.

Da izračunate doplatu za prekoračenje kliknite na link Dodatni prtljag, prekoračenje

Muzičku instrumenti kao ručni prtljag

Uslovi za transport muzičkog instrumenta u kabini zavise od njene veličine.

  • Za muzičke instrumente manje od 115 cm, visina + dužina + širina (gitara, violina, itd): smatra se kao standardni ručni prtljag i uključeno je u cenu.
  • Za muzičke instrumente veće od 115 cm, visina + dužina + širina: potrebna je potvrda avio kompanije, šalje se zahtev minimum 48h pre leta. Vaš muzički instrument će biti postavljen na 1 ili više dodatnih mesta i morate platiti kartu za ova mesta. Težina po sedištu ne sme da prelazi 46 kg.

Avionske karte Skoplje Pariz

Let iz Skoplja do Pariza možete rezervisati na linku Avio karta do Pariza, odaberite samo željeni datum putovanja. 

cta pogledaj letove

Kliknite na žuto dugme sa desne strane da pogledate ponudu svih avio kompanija. 

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA