Najjeftinija avio karta Beograd Pariz

Poštovani,
Interesuje me cena povratne karte na relaciji Beograd Pariz za datume 28.10. (odlazak - može i neki dan ranije 25-28.10.) i 6.11. (povratak).
Potrebna mi je najjeftinija varijanta, nije važno ako podrazumeva presedanja i sl.
Hvala Vam unapred,

ODGOVOR

Trenutno najjeftinija avionska karta na relaciji Beograd Pariz iznosi 16.977 dinara preko kompanije Montenegro Airlines.

Cena karte je za polazak 27.10. a povratak 05.11.
U oba smera let je preko Podgorice.

Da pogledate ponudu za navedeni datum, kupite ili rezervišete avio kartu kliknite na Beograd Pariz

Kupovina avio karata preko interneta

Detaljno uputstvo kako da kupite karte na sajtu možete pročitati na linku Kako da kupim
 
 

Putno osgiuranje

Za bezbedno putovanje u Francusku poželjno je da imate uplaćeno i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

 

Online rezervacija hotela

Ako vam je na putovanju potreban i hotelski smeštaj ponudu i cene za sve moguće datume pogledajte na linku Rezervacija hotela u Parizu

Kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i vaše lične podatke kao gosta hotela. Važno je da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ako naknadno budete imali potrebu za bilo kakvom izmenom u vezi smeštaja, obratite se direktno hotelu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA