Najjeftinija avio karta Beograd Pariz za studente

Povratne dve karte Beograd - Pariz/CDG/ za dva studenta druga polovina avgusta - minimum tri nedelje, moze i vise ako je povoljnija cena. Moze sa presedanjem.
Hvala unapred Olga Tomovic

ODGOVOR

Najjeftinija avio karta Beograd Pariz za studente

Najjeftinija avionska karta na relaciji Beograd Pariz je za polazak u petak 17.08. a povratak u subotu 08.09.2012.godine.
Cena sa svim uračunatim taksama iznosi 28.951 dinar po osobi, odnosno 57.902 dinara ukupno.
Let je kompanijom Jat Airways u oba smera.
Da pogledate ponudu, kupite ili rezervišete avio karte kliknite na Beograd BEG Pariz PAR

Cene avio karata za druge datume proverite na linku Avionske karte do Pariza

Uputstvo kako da rezervišete avio karte pročitajte na Online rezervacije
Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije.
Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Plaćanje avionske karte

Avionsku kartu možete platiti samo online, odmah nakon rezervacije, Master ili Visa karticom izdatom od strane bilo koje srpske banke.

A za plaćanje iz Srbije imate na raspolaganju nekoliko opcija:

Online rezervacija hotela

Za putovanje u Pariz možete odmah rezervisati i hotelski smeštaj. Ponudu pogledajte na linku Hoteli u Parizu.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktirajte direktno hotel.

Uniqa zdravstveno osiguranje

Poželjno je da za putovanje u Pariz imate uplaćeno i zdravstveno osiguranje. Kliknite na link Uniqa osiguranje i popunite formular traženim podacima, a sistem će automatski obračunati cenu osiguranja. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA