Najjeftinija aviokarta za Pariz, cena

Treba mi najjeftinija karta za Pariz 17.08 - 31.08.2012
Hvala

ODGOVOR

Najjeftinija karta za Pariz za poletanje u petak 17.08.2012. a povratak za dve nedelje 31.08.2012. iznosi sa svim uračunatim taksama 28.109 dinara
To je direktan let Jat Airways aviokompanije koji traje dva sata i trideset minuta

Da pogledate red letenja, cene preko drugih kompanija ili online rezervišete kartu za ovaj let kliknite na Beograd Pariz avionske karte

Detaljno uputstvo kako da izvršite rezervaciju pročitajte na linku Kupovina preko interneta, a ako vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085085 ili na +381-62-280029.

Cene karata za bilo koji drugi datum putovanja proverite na linku Jeftine avionske karte.

Plaćanje avionske karte

Avionsku kartu iz Bosne možete platiti samo online, odmah nakon rezervacije, Master ili Visa karticom izdatom od strane bilo koje srpske banke.

A za plaćanje iz Srbije imate na raspolaganju nekoliko opcija:

Online rezervacija hotela

Za putovanje u Pariz možete odmah rezervisati i hotelski smeštaj. Ponudu pogledajte na linku Hoteli u Parizu.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA