Najjeftinija povratna karta za Pariz, hoteli

Interesuju me dve najjeftinije povratne karte za Pariz bez obzira na period. Povratna karta da bude za sedam dana od odlaska.

ODGOVOR

Najjeftinija povratna karta za Pariz

Najjeftinija povratna karta do Pariza je za polazak u petak 15.06. a povratak za 8 dana u subotu 23.06.2012.godine.
Cena sa svim uračunatim taksama iznosi 23.346 dinara.
U pitanju je let preko Podgorice u oba smera, i u odlasku putovanje traje 5 sati i 55 minuta a u povratku 5 sati i 5 minuta.
Da pogledate ponudu svih kompanija za navedeni datum, kupite ili rezervišete avio karte kliknite na Beograd BEG Pariz PAR

Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokarte pročitajte na linku Online kupovina.
Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085085 ili na +381-62-280029.

Cene karata i za druge datume putovanja proverite na linku Jeftine avionske karte.

Uniqa putno osiguranje

Za putovanje u Pariz preporučujem vam da kupite i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svim traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

Online rezervacija hotela

Za putovanje u Pariz možete odmah rezervisati i hotelski smeštaj, a ponudu i cene pogledajte na linku Hoteli - Pariz.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA