Najjeftinije avio karte za Pariz

Interesuju me najpovoljnije povratne karte do Pariza u maju, zadržavanje oko nedelju dana.Jedna karta je za odraslu osobu, a 2 za decu (godina rođenja 2003. i 2008.)

ODGOVOR

Najjeftinije avio karte za Pariz

Trenutno najjeftinije avio karte za Pariz su za odlazak 07.05.2012. i povratak 14.05.2012. Ukupna cena za 3 povratne aviokarte, za jednu odraslu osobu i dvoje dece iznosi 54.291 dinar. U cenu su uračunate sve takse i nemate nikakve dodatne troškove.

Let obavlja avio kompanija Jat Airways

Polazak iz Beograda je ponedeljak 07.05. u 12:40h a sletanje u pariz u 15:10h.
U povratku je polazak iz Pariza u 13:00h a sletanje u Beograd u 15:20h.
Ponudu za ovo putovanje pogledajte na linku Let Beograd - Pariz, gde možete i da rezervišete i da kupite avionske karte.

Kako ova ponuda važi za današnji dan i može se promeniti svakog trenutka, u zavisnosti od slobodnih mesta u avionu, pogledajte ponudu i cene i za druge datume i avio kompanije na linku Letovi za Paris.

Uputstvo za kupovinu preko interneta

Detaljno uputstvo kako da kupite karte na našem sajtu pročitajte na linku Online kupovina
Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate iz inostranstva ili vikendom iz Srbije, to možete učiniti samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta, online odmah nakon rezervacije
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Za savet prilikom rezervacije pozovite nas na broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.
Ako zovete iz Srbije, naš kontakt telefon je 0800-085-085 i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona.

Plaćanje putnog osiguranja preko interneta

Za putovanje u Pariz poželjno je da imate i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA