Najjeftinije karte za Pariz za dva studenta

Koliko iznosi najjeftinija karta za Pariz za dva studenta u periodu od 10.8.2012. do 20.8.2012.?
Hvala unapred na odgovoru.
Marija Petrović

ODGOVOR

 

Najjeftinije avionske karte Beograd Paris za dva studenta iznose 55.452 dinara. Po jednom putniku cena je 27.726 dinara.
Cena se odnosi za avionsku kartu preko Lufthansa i Austrijan aviokompanija, preko Minhena u odlasku, a preko Beča u povratku. Polazak je 10.08.2012.u 06:40h, a povratak 20.08.2012. u 12:40h.

 

Da pogleate red letenja, cene preko drugih aviokompanija ili online rezervišete kartu za ovaj let kliknite na Beograd Paris

 

Kada pronađete let koji vam odgovara, odmah rezervišite kartu online. Detaljno uputstvo kako da izvršite rezervaciju pročitajte na linku Kupovina preko interneta.

 

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085085 ili na +381-62-280029.

 

Cene karata za bilo koji datum putovanja proverite na linku Jeftine avionske karte.

Uniqa zdravstveno osiguranje

 

Za putovanje u Italiju preporučujem vam da uplatite i putno osiguranje. Možete ga naručiti online, a potrebno je samo da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara.

Online rezervacija hotela

 

Za putovanje u Pariz možete odmah rezervisati i hotelski smeštaj, a ponudu za željeni datum putovanja pogledajte na linku Hoteli - online rezervacije.

 

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA