Najjeftinija povratna avionska karta Beograd Pariz

Trebam da putujem u Pariz početkom aprila na dve nedelje. Interesuje me koliko kosta najjeftinija karta i koja kompanija je u pitanju?

ODGOVOR

Avionska karta Beograd Pariz

Kako je u toku akcijska prodaja avio karata za letove kompanije JAT Airways, kartu na relaciji Beograd Pariz za let početkom aprila možete kupiti po ceni od 17.997 dinara.
Detaljnije o promociji pročitajte na linku Jat Airways .
Da pogledate ponudu za polazak u utorak 10.04. a povratak za dve nedelje 24.04. kliknite na Beograd BEG Pariz PAR

Na linku Avio karte do Pariza proverite cene i za druge datume putovanja

Kupovina avio karte preko interneta

Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije.
Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Načini plaćanja

Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate vikendom iz Srbije ili iz inostranstva, to možete učiniti Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.


Uniqa putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo zbog vaše lične sigurnosti potrebno je da imate i putničko osiguranje, jer ukoliko dođe do neke nezgode sve troškove snosi osiguravajuća kuća.
U suprotnom vi lično snosite sve troškove, a intervencije u inostranstvu su dosta skupe.

Uniqa putno osiguranje možete online naručiti na linku Osiguranje. Mi ćemo vam u roku od 24h poslati predračun na email adresu, a čim evidentiramo vašu uplatu poslaćemo vam polisu na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA