Najpovoljnija cena za tri povratne avio karte Beograd Pariz

Treba mi najpovoljnija cena za tri povratne avio karte Beograd Pariz, direktan let, kraj decembra 28. ili 29. a povratak do 10. januara. Odrasla osoba i deca od 14 i 11 godina

ODGOVOR

Najpovoljnija cena za tri povratne avionske karte je za poletanje 29. decembra, a za povratak 07. januara. Cena je ista za sve - 29.914 dinara i odnosi se na direktan let Air Serbia. Imate dva poletanja (06:40h i 17:10h), odnosno dva vremena povratka (10:05h i 20:35h)

Međutim, imate još jeftiniju varijantu za iste datume, a to je Wizz Air let - cena za tri avio karte je 47.694 dinara. Ovaj avion sleće na aerodrom Bauvais i u cenu nije uračunat prtljag, dok Air Serbia sleće na Šarl de Gol i ima dozvoljen prtljag po osobi do 23kg.

Da pogledate sve raspoložive letove za ove datume i rezervišete/kupite karte za onaj koji vam najviše odgovara kliknite na link Letovi za Pariz na novu godinu.

Avio karte za low cost Wizz Air aviokompaniju se kupuju odmah na sajtu i plaćaju Visa ili Master karticom, ne postoji mogućnost predrezervacije i plaćanja u banci ili pošti, dok za Air Serbia let imate i tu mogućnost.

Na linku Promocije, kao i na društvenim mrežama Facebook i Twitter možete da pratite sve akcije kompanija i korisne informacije za putnike.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA