Najpovoljnija ponuda Podgorica Pariz

Poštovani,
molim Vas za najpovoljniju ponudu Podgorica-Pariz za datum 20.10 - 27.10.2012
Hvala unaprijed!

ODGOVOR

Najpovoljnija cena za let Podgorica Pariz za poletanje u subotu 20.10.2012. a povratak za nedelju dana 27.10.2012. je sa svim uračunatim taksama 35.143 dinara
Cena se odnosi na let Jat Airways avio kompanije preko Beograda u oba pravca
Da pogledate red letenja, cene preko drugih aviokompanija ili online rezervišete kartu za ovaj let kliknite na Podgorica Pariz

Cene avio karata i za druge datume leta proverite na linku Avionske karte do Pariza

Online rezervacija i kupovina avionske karte

Uputstvo kako da rezervišete avio kartu možete pročitati na linku Online kupovina
Kartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Avio kartu možete rezervisati i pozivom na broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (ponedeljak - petak). Ako zovete iz Srbije, naš kontakt telefon je i 0800-085085 i poziv je besplatan ukoliko pozivate sa fiksnog telefona.

Online rezervacija hotela

Na linku Rezervacija hotela u Parizu možete proveriti ponudu i cene hotelskog smeštaja za planirani period putovanja.

Imate veliki broj hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA