Najpovoljnije avio karte za Pariz i hoteli

Najpovoljnije avio karte za Pariz, juli ili avgust. Hvala!

ODGOVOR

Najpovoljnije avio karte za Pariz

Trenutno najpovoljnija varijanta za let do Pariza je avionska karta za polazak u utorak 31.05. a povratak u sredu 15.08.2012.godine.
Cena sa svim uračunatim taksama iznosi 23.546 dinara.
U pitanju je direktan let u oba smera kompanijom Jat Airways .
Da pogledate ponudu, kupite ili rezervišete avio karte kliknite na Beograd BEG Pariz PAR

Na linku Avionske karte do Pariza pogledajte raspoloživost i cene za druge datume leta

Uputstvo kako da rezervišete avio karte pročitajte na Online rezervacije, a možete ih platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije.
Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Online rezervacija hotela u Parizu

Na linku Rezervacija online hotela možete proveriti ponudu i cene hotelskog smeštaja za vaš planirani boravak u Parizu

Imate veliki broj hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktirajte direktno hotel.

Zdravstveno osiguranje za Pariz

Poželjno je da za putovanje u Pariz imate uplaćeno i zdravstveno putno osiguranje. Kliknite na link Uniqa osiguranje i popunite formular traženim podacima, a sistem će automatski obračunati cenu osiguranja. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA