Neprispeli prtljag

Uporno sam zvala vise brojeva na aerodromu nisam dobila odgovor. Kada sam stigla za povratak u Paris kasnila sam te sam zamolila majku da pita za prtljag koji sam izgubila od svog deteta 22.maja kada sam stigla u Beograd i odgovor je bio da je prtljag pronadjen ali da jedino vlasnik može da podigne, zato vas molim da mi ikako javite na koji nacin mogu da uzmem izgubljene stvari ali da ne dolazim na aerodrom jer nisam u mogucnosti zaista.
Molim vas za odgovor u pitanju su sve stvari za moju bebu.

ODGOVOR

Prema informacijama koje mi imamo sve kompanije isporučuju izgubljeni prtljag na kuću adresu.

Potrebno je samo da popunite formular, i odgovorno osoblje će na osnovu vaše izjave pristupiti otvaranju zapisnika o neprispeću prtljaga pod nazivom "Izveštaj o neregularnostima sa prtljagom" (Property Irregularity Report), kao i unošenju svih potrebnih podataka u automatizovan globalni sistem traganja za prtljagom "World Tracer".

Nakon toga, dobićete kopiju "Izveštaja o neregularnostima sa prtljagom" sa jedinstvenim brojem zapisnika.

Više detalja o izgubljenom prtljagu pročitajte na linku Neprispeli prtljag

Cene avionskih karata ka svim destinacijama proverite na linku Avio karte

Instrukcije za kupovinu karata preko interneta pročitajte na linku Online kupovina

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA